Bröllop

Bröllop

vid

Sandvikens Fiskeläge

Höga Kusten

Ett annorlunda bröllop vid havet!

 

Varför inte överraska gästerna med ett helt annorlunda bröllop i genuin och unik miljö på Sandvikens fiskeläge på Ulvön? Brudskål på sandstranden i ett kulturreservat och bröllopsnatt i en sjöbod från 1700-talet– kan det bli mer speciellt?

 

Här är hela sällskapet tillsammans på en naturnära, fantastiskt vacker plats, och här får ni en exklusiv och festlig upplevelse i en enkel, rustik miljö.

 

Möjlighet finns att viga sig i Sandvikens eget lilla kapell från 1867, och väljer ni att gifta er i Ulvöhamn kan vi ordna med båttransport upp till Sandviken. Middagen, som serveras i Sandvikens matsal, beställer ni genom oss. Vi har också möjlighet att ordna grillning och bastu till sällskapet dagen före och frukostbuffé dagen efter bröllopet.

 

Välkomna att boka ett annorlunda, naturnära bröllop vid Sandvikens fiskeläge, precis vid havet!

 

 

 

Fester och Grupparrangemang

 

Vi arrangerar och skräddarsyr naturligtvis också födelsedagsfester och andra grupparrangemang. Ta med ditt gäng till en unik och genuin plats där bara fantasin sätter gränser för era aktiviteter. Vi arrangerar t.ex. sälsafari, kajakuthyrning eller vandringar till den närliggande gamla gruvan.

 

Ni har förstås möjlighet att beställa lunch och middag som serveras i vår matsal, men naturligtvis också en grillmiddag eller wokad friluftsmåltid av oss som tillagas och serveras utomhus.

 

Välkomna att boka ett annorlunda festarrangemang, precis vid havet!

 

 

 

 

Välkommen till

AGMA Forntid & Äventyr AB

070-286 43 05 - 070-625 07 83

 

maria@lappudden.se

 

Bokning:

070-286 43 05

Follow Us